Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Direktørens hjørne: Connect Køge sætter skub i ting

Billede af direktør for Connect Køge Allan Munch

Skrevet den 17/6 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som handler om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om god erhvervsservice, klima og Køgeområdets fantastiske oplevelser.

Læs mere ...

Køgeområdet som bæredygtigt kraftcenter i 2030

Billeder af handletanksmødet der afholdes i det fri

Connect Køge og Grøn Omstilling har netop afviklet et Handletanksmøde med fokus på, hvordan Køgeområdet bliver til et bæredygtigt kraftcenter i 2030. Her var en række politikere og virksomheder sat i stævne hos Gartneri Toftegaard, hvor scenen var sat med inspirerende oplæg og en workshop, som havde det mål for øje at sætte handling på de udfordringer og muligheder, man møder i udbredelsen af bæredygtighed.

Læs mere ...

Direktørens hjørne: Et blik ind i Køges fremtid

Billede af direktør for Connect Køge Allan Munch

Skrevet den 04/6 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som handler om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om et blik ind i Køges fremtid.

Læs mere ...

Corona giver store forskelle i efterspørgslen på arbejdskraft i Køgeområdet

Billede af en gruppe til KEUR-møde

Siden marts 2020 har ledigheden i Køgeområdet udviklet sig meget forskelligt alt efter hvilken branche, man ser på. Connect Køge havde tirsdag den 1. juni inviteret sit repræsentantskab Køge Erhvervsudviklingsråd til en vigtig dialog om de lokale virksomheders behov for arbejdskraft – med det formål at se på, hvordan man på tværs af erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og den offentlige beskæftigelsesindsats kan finde fælles løsninger.

Læs mere ...

Ny investorplatform skal sætte skub i Køgevirksomheders vækstrejse

Illustration af netværk

Connect Køge lancerer i samarbejde med Addere Revision og DreistStorgaard Advokater en ny investorplatform Connect Køge Invest. En platform som tilbyder investorinteresserede at gå sammen om at sætte skub i lokale virksomheders vækstrejse. Interesserede investorer inviteres derfor til informationsmøde den 1. juli fra kl. 08.00 til 10.00 hos Addere Revision i Den Hvide By.

Læs mere ...

Kom godt fra start med iværksætterdrømmen på opstartswebinaret

Billede af erhvervskonsulent Mette Lerdorf

Connect Køge tilbyder løbende opstartswebinar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På webinaret får deltagerne gode råd og input til, hvordan man kommer godt fra start, får sat et godt koncept sammen og økonomistyringen. Næste webinar afholdes den 25. maj 2021.

Læs mere ...