Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Connect Køge
- styrker erhvervslivet og turismen

Det skal være let at drive virksomhed og være turist i Køgeområdet. Vi arbejder derfor fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen gennem opsøgende og aktive indsatser, events og netværksaktiviteter.

Slider

Få sparring af vores erhvervskonsulenter

En af Connect Køges kerneopgaver er at yde god og kvalificeret vejledning til virksomheder. Så ønsker du at få gennemgået din virksomheds fulde potentiale eller sparring omkring udfordringer, så står vores erhvervskonsulenter til rådighed 24/7.

Tøv ikke med at ringe.

RING (24-7) til os på: 6915 6171

Læs mere om hjælpepakker og muligheder for at søge økonomisk kompensation her.

Der er også mere hjælp at hente via Early Warning - læs mere her

Slider

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

Vi hylder den ekstraordinære indsats med 5 priser

Informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider
Fokusgruppeinterview

Dato: Den 18. eller 19. august, kl. 16.30 -19.30

Det Grønne Hus, Vestergade 3C, 4600 Køge

 

 

Er du netop flyttet til Køgeområdet? Vi ønsker at ”trykprøve” nogle af vores egne antagelser om, hvad der er dejligst ved Køgeområdet, og her har vi brug for jer nytilflyttere. Til gengæld kvitterer vi med en spændende byvandring i Køge midtby og goodiebag.

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Informationsmøde om Connect Køge Invest
Illustration af netværk

Dato: Torsdag den 1. juli, kl. 8.00-10.00

Addere Revision, Galoche Allé 6, Køge

 

Vil du være med til at sætte skub i lokale virksomheders vækstrejse sammen med andre investorer? Så kom med til vores informationsmøde om vores nye investeringsplatform Connect Køge Invest. Her vil du blive præsenteret for tankerne bag Connect Køge Invest og møde teamet.

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

previous arrow
next arrow
Slider
Connect Køge inviterer nytilflyttede borgere til en snak om Køgeområdet

Connect Køge beskæftiger sig hver dag med at udbrede den gode fortælling om Køgeområdet, og nu er tiden inde til at få friske øjne på fortællingen. Nytilflyttede borgere inviteres derfor til et par hyggelige timer en aften i august til drøftelse af Køgeområdets mange herligheder. 

Direktørens hjørne: Connect Køge sætter skub i ting

Skrevet den 17/6 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som handler om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om god erhvervsservice, klima og Køgeområdets fantastiske oplevelser.

Køgeområdet som bæredygtigt kraftcenter i 2030

Connect Køge og Grøn Omstilling har netop afviklet et Handletanksmøde med fokus på, hvordan Køgeområdet bliver til et bæredygtigt kraftcenter i 2030. Her var en række politikere og virksomheder sat i stævne hos Gartneri Toftegaard, hvor scenen var sat med inspirerende oplæg og en workshop, som havde det mål for øje at sætte handling på de udfordringer og muligheder, man møder i udbredelsen af bæredygtighed.

Direktørens hjørne: Et blik ind i Køges fremtid

Skrevet den 04/6 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som handler om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om et blik ind i Køges fremtid.

Corona giver store forskelle i efterspørgslen på arbejdskraft i Køgeområdet

Siden marts 2020 har ledigheden i Køgeområdet udviklet sig meget forskelligt alt efter hvilken branche, man ser på. Connect Køge havde tirsdag den 1. juni inviteret sit repræsentantskab Køge Erhvervsudviklingsråd til en vigtig dialog om de lokale virksomheders behov for arbejdskraft – med det formål at se på, hvordan man på tværs af erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og den offentlige beskæftigelsesindsats kan finde fælles løsninger.

Ny investorplatform skal sætte skub i Køgevirksomheders vækstrejse

Connect Køge lancerer i samarbejde med Addere Revision og DreistStorgaard Advokater en ny investorplatform Connect Køge Invest. En platform som tilbyder investorinteresserede at gå sammen om at sætte skub i lokale virksomheders vækstrejse. Interesserede investorer inviteres derfor til informationsmøde den 1. juli fra kl. 08.00 til 10.00 hos Addere Revision i Den Hvide By.

Direktørens hjørne: Din succes er vores succes og Vækst

Skrevet den 20/5 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som handler om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om "Din succes er vores succes" og vækst.

Kom godt fra start med iværksætterdrømmen på opstartswebinaret

Connect Køge tilbyder løbende opstartswebinar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På webinaret får deltagerne gode råd og input til, hvordan man kommer godt fra start, får sat et godt koncept sammen og økonomistyringen. Næste webinar afholdes den 25. maj 2021.

Tag med på VisitKøges byvandringer rundt i skønne Køge

VisitKøge udbyder nu igen spændende byvandringer for både børn og voksne – heriblandt også en ny byvandring om Konger og Krige. Billetterne bliver sat til salg fra mandag den 26. april og kan bestilles hos VisitKøge. Den første byvandring finder sted onsdag den 19. maj.

Direktørens hjørne: På rette vej, arbejdskraft og klimatopmøde

Skrevet den 23/4 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som handler om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om at vi er på rette vej, arbejdskraften i Køgeområdet og USA's klimatopmøde

Direktørens hjørne: DI’s erhvervsklimaundersøgelse og virksomhedsbesøg

Skrevet den 6/5 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som handler om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse og virksomhedsbesøg

Kom til Business Breakfast på Junckers, og mød borgmesteren

Connect Køge inviterer alle virksomheder i kommunen til Business Breakfast onsdag den 12. maj kl. 7.45. Med genåbningen kan morgenmødet nu foregå fysisk, og denne gang afholdes Business Breakfast hos Junckers. På mødet kan man få en god dialog med borgmester Marie Stærke og teknik- og miljødirektør Stig Werner Isaksen.

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger